Луцька

Луцька "Волинь" перемогла "Зірку" у недільному матчі ЧУ з футболу

Укрінформ
Футболісти "Волині" обіграли у неділю, 16 квітня, в Луцьку кропивницьку "Зірку" (1:0) у 25-у турі чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Гол на рахунку Сергія Петрова, який використав вихід віч-на-віч з голкіпером гостей Євгеном Пастом, повідомляє Укрінформ.

На 67-й хвилині у складі кропивничан вилучений з поля Дмитро Білоног.

Завершиться 25-й тур сьогоднішнім поєдинком між одеським "Чорноморцем" та  "Олександрією" (початок о 17.00, покаже телекангал "2+2").

Нагадаємо, у п'ятницю київське "Динамо" обіграло луганську "Зорю" (1:0). М'яч на "Славутич-Арені" у Запоріжжі на 39-й хвилині забив Денис Гармаш. 

У суботу донецький "Шахтар" розгромив земляків з "Олімпіка" - 4:0. Голи: Тайсон (7), Бернард (37), Виктор Коваленко (58) та Факундо Феррейра (61, з пенальті).

Ще дві зустрічі завершилися внічию 0:0. Так зіграли "Дніпро" з кам'янською "Сталлю" та "Ворскла" з львівськими "Карпатами".

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 66 очок, "Динамо" - 55, "Зоря" - 41, "Олімпік" - 35, "Олександрія" - 34, "Чорноморець" - 31;

друга шістка - "Ворскла" - 28, "Сталь" - 28, "Зірка" - 26, "Карпати" - 18, "Волинь" - 13, "Дніпро" - 12.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України перші шість клубів у два кола змагаються за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-