Джошуа: Спочатку я хотів бути мільйонером, тепер - мільярдером

Джошуа: Спочатку я хотів бути мільйонером, тепер - мільярдером

Укрінформ
Суперник українця Володимира Кличка британський чемпіон світу з боксу за версією IBF Ентоні Джошуа розповів про майбутній бій, а також про свої життєві пріоритети.

В інтерв'ю британському виданню GQ він зазначив, що хоче стати мільярдером. 

"Коли я лише починав, у мене була мета - стати мультимільйонером. Але ж у світі повно звичайних людей, бабусь та дідусів з мільйонними статками - все завдяки одним лише цінам на нерухомість. Я ж хочу стати мільярдером. Якщо за цей бій зароблю десять мільйонів фунтів, то чому б за наступний не взяти у десять разів більше? А якщо зароблю 100-150 мільйонів, чому не спробувати накопичити мільярд? Я особисто знайомий з мільярдерами, які усього досягли самі. Це складно, але можливо", - заявив Джошуа.

З приводу бою з Кличком, від якого, безумовно, будуть залежати ці гіпотетичні мільярди, 27-річний британський боксер сказав таке: "Думаю, нокаутую Кличка. Я не забобонний хлопець, але у мене передчуття, що це станеться дещо несподіваним чином. Наприклад, який-небудь удар у відповідь вирішить результат бою. Це не вийде швидко... Доведеться трохи почекати, він дуже досвідчений боксер, по ньому не так просто потрапити. Але я дочекаюся свого шансу і обов'язково ним скористаюся".

Нагадаємо, бій Кличко - Джошуа відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі" 29 квітня. Наживо за поєдинком, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів.

Фото: gq-magazine.co.uk

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-