Ліга Європи УЄФА: у четвер о 22.05 розпочнуться перші матчі 1/4 фіналу

Ліга Європи УЄФА: у четвер о 22.05 розпочнуться перші матчі 1/4 фіналу

Укрінформ
У четвер, 13 квітня, на полях континенту пройдуть перші матчі 1/4 фіналу футбольної Ліги Європи.

Усі поєдинки розпочнуться одночасно - о 22.05, повідомляє Укрінформ.

Ліонський "Олімпік" на власному полі зіграє зі стамбульським "Бешикташем". В 1/8 фіналу ЛЄ французька команда пройшла італійську "Рому" (4:2, 1:2), а турецька залишила за бортом грецький "Олімпіакос" (1:1, 4:0).

"Ліон" вийшов до 1/4-ї вдруге за чотири сезони, а всього - утретє, проте  півфіналу французи поки не досягали. Для чемпіонів Туреччини чвертьфінал - повторення свого кращого результату у єврокубках.

Іспанська "Сельта" приймає бельгійський "Генк". Футболісти з Віго в 1/16 фіналу обіграли донецький "Шахтар", а в 1/8-й - "Краснодар" із сусідньої з нами країни (2:1, 2:0). "Генк", в якому грає українець Руслан Малиновський, у попередньому раунді вибив своїх співвітчизників з "Гента" (5:2, 1:1).

"Сельта" - остання нинішнього сезону надія Іспанії на перемогу в ЛЄ. В останні сезони трофей вигравала "Севілья". Команда з Віго пробилася у єврокубки вперше за десять років і до півфіналу раніше не доходила.

Триразовий чемпіон Бельгії проводить свій кращий єврокубковий сезон, незважаючи на втрату хавбека з Ямайки Леона Бейлі, який пішов у січні до "Баєра".

Цікавим обіцяє бути матч "Аякс" - "Шальке". Голландці в 1/8 фіналу з проблемами пройшли данський "Копенгаген" (1:2, 2:0). Клуб із Гельзенкірхена і зовсім за додатковим показником (голи на чужому полі) "образив" земляків з менхенгладбахської "Боруссії" (1:1, 2:2).

Не будемо забувати, "Шальке" є клубом з найвищим рейтингом з тих, що залишилися, і те, що в цій команді грає наш Євген Коноплянка. "Аякс" входить до числа лише чотирьох команд, яким вдалося завоювати всі головні трофеї УЄФА на клубному рівні.

 І, нарешті, ще один бельгійський клуб - "Андерлехт" приймає англійський "Манчестер Юнайтед". У попередньому раунді підопічні Жозе Моурінью здолали "Ростов" (1:1, 1:0), а брюссельці - кіпрський АПОЕЛ (1:0, 1:0).

"Андерлехт" не вигравав європейських трофеїв з 80-х років, а "МЮ" прагне стати п'ятим клубом, що підкорив усі три головні єврокубки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-