Тренер українських футзалістів: України гідна виступати на Євро-2018

Тренер українських футзалістів: України гідна виступати на Євро-2018

Укрінформ
Вийти на чемпіонат Європи 2018 року з першого місця і порадувати своїх уболівальників хорошою грою та результатом. Такі завдання окреслив перед своєю командою головний тренер збірної України з футзалу Олександр Косенко.

Наставник підкреслив, що напередодні кваліфікаційного турніру Євро-2018, який пройде з 8 по 11 квітня у Києві, тренерський штаб досконально вивчає суперників по групі, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"Ми намагаємося завжди ставити максимальні цілі. А завдання нині може бути лише одне - вихід на континентальну першість з першого місця у групі. Готуємося до кваліфікації у плановому режимі. Поєднуємо теоретичні і практичні заняття, розбираємо суперників - Бельгію, Чорногорію та Хорватію. Потрібно добре підготуватися і ретельно проаналізувати сильні та слабкі сторони опонентів. Хорватія - дуже пристойна команда. Бельгія теж може піднести різного роду сюрпризи. До команди Чорногорії, яка є дебютантом, теж треба ставитися серйозно. За недооцінку можна поплатитися. Варто налаштовуватися на кожного суперника і в кожній грі показати все, на що здатні", - заявив Косенко.

Нагадаємо, матчі групи C основного раунду кваліфікації чемпіонату Європи-2018 з футзалу відбудуться у київському Палаці спорту. Прямий квиток до Словенії, де пройде Євро, отримає лише переможець кваліфікаційного квартету. Команді ж, яка посяде друге місце, доведеться пройти випробування стадією плей-офф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-