Кличко і Джошуа приступили до заключного етапу тренувань

Кличко і Джошуа приступили до заключного етапу тренувань

Відео
Укрінформ
Український суперважковаговик Володимир Кличко активно готується до "поєдинку року" проти британця Ентоні Джошуа, який відбудеться 29 квітня у Лондоні.

Український боксер екс-чемпіон світу у суперважкій вазі Володимир Кличко приступив до заключного етапу тренувань, який традиційно проходить в  австрійському Гоїнгу. Тренуватися Володимиру допомагають п’ять спаринг-партнерів: француз Жоан Дюоп, американець Джеральд Вашингтон, українець Віктор Вихріст, південноафриканець Руан Віссер та італійсько-німецький боксер Крістіан Тун.

На відео Володимир Кличко проводить тренування з пневматичною грушею:

Також свою підготовку до поєдинку регулярно демонструє і британський боксер Ентоні Джошуа. На відео британець працює з різноманітним спортивним приладдям, тренує швидкість реакції за допомогою тенісного м’яча тощо.

Бій за титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, IBO та WBA Super між Володимиром Кличко (64-4, 54 КО) та володарем поясу за версією IBF Ентоні Джошуа (18-0, 18 КО) відбудеться 29 квітня (30 квітня в 1:00 за київським часом) на лондонському стадіоні "Вемблі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-