"Чорноморець" та "Олімпік" зіграли внічию матч за єврокубкову зону

Укрінформ
Футболісти одеського "Чорноморця" та  донецького "Олімпіка" нічиєю завершили у суботу матч 23-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Одеські уболівальники у цій грі за єврокубкову зону голів так і не побачили, повідомляє Укрінформ.

У паралельному поєдинку "Ворскла" у Полтаві була сильнішою за луцьку "Волинь" - 2:0. Відзначилися В'ячеслав Шарпар (34-та хвилина) та Дмитро Хльобас (62).

Раніше 1 квітня відбулася зустріч у Дніпрі, де господарі поля перемогли "Зірку" з Кропивницького - 1:0. М'яч у "Дніпра" на 32-й хвилині забив Дмитро Нагієв, який використав гостру передачу Александру Влада.

На 80-й хвилині у складі господарів поля був вилучений Олег Кожушко.

Три матчі 23-го туру, який ознаменував собою початок другого етапу чемпіонату, пройдуть у неділю, 2 квітня. "Олександрія" приймає київське "Динамо" (початок о 14.00, транслює телеканал "Футбол 1"), львівські "Карпати" - кам'янську "Сталь" (14.00, УНІАН), а луганська "Зоря" у Запоріжжі зіграє з донецьким "Шахтарем" (19.30, "2+2").

Турнірне становище:

перша шістка - "Шахтар" - 60 очок, "Динамо" - 46, "Зоря" - 40, "Олімпік" - 35, "Олександрія" - 33, "Чорноморець" - 28;

друга шістка - "Ворскла" - 27, "Сталь" - 24, "Зірка" - 23, "Дніпро" - 13, "Карпати" - 13,  "Волинь" - 10.

Нагадаємо, на другому етапі чемпіонату України всі набрані командами очки зберігаються. Перші шість клубів боротимуться за медалі та місця в єврокубках, решта 6 команд визначать двох аутсайдерів, які залишать Прем'єр-лігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-