У Франції українські гімнастки виграли ще дві медалі у фіналах Гран-Прі

У Франції українські гімнастки виграли ще дві медалі у фіналах Гран-Прі

Відео
Укрінформ
У неділю, 26 березня, у французькому місті Тьє завершилися фінали в окремих видах на третьому в цьому році етапі Гран-Прі. Українські гімнастки здобули ще дві медалі.

Про це повідомляє Федерація гімнастики України.

"Першу медаль для України принесла Вікторія Мазур, завоювавши срібло у фіналі з м'ячем. Слід зазначити, що отримана Вікторією оцінка 18,650 -  найкраща в її кар'єрі", - йдеться в повідомленні.

Мазур чисто виступила у фіналі з обручем, отримавши 17,450 і зайнявши 5-те місце, проте у фіналі з булавами допустила низку помилок і залишилася лише 8-ю (14,500).

"Збірна команда України у групових вправах, припустившись кількох помилок у вправі з 5-ма обручами, стала в цьому виді лише 4-ю, проте чистий виступ із м'ячами і скакалками приніс дівчатам бронзову медаль змагань (17,700)", - наголошується в повідомленні.

Крім того, українки посіли перше місце за сумою результатів за індивідуальну і групову програму та отримали пам'ятний кубок з рук мера міста Тьє.

Всього в скарбничці збірної України з цього старту одне срібло та 2 бронзові медалі.

Як відомо, 25 березня українські гімнастки, отримавши 17,800 за вправу з 5-ма  обручами і 17,200 за вправу з 3-ма м'ячами/2-ма скакалками, виграли бронзову медаль у багатоборстві (35,000).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-