27 автобусів з українськими уболівальниками вирушили до Хорватії

27 автобусів з українськими уболівальниками вирушили до Хорватії

Укрінформ
На завтрашньому футбольному відбірковому матчі ЧС-2018 Хорватія - Україна у Загребі очікується близько двох тисяч уболівальників з України.

Понад тисячу з них - учасники фан-руху "Вірні збірній", створеного за ініціативи нового преміум-спонсора збірної України компанії "Перша приватна броварня", повідомляє "Сегодня"

"Виїхали "Вірні збірній" вчора і сьогодні 27-ма автобусами", - зазначається у повідомленні.

А о 12.30 на стадіоні клубу NK Hrvatski Dragovoljac почнеться матч між хорватськими та українськими уболівальниками. До речі, біля цієї арени два роки тому відкрили бюст Тарасу Шевченку. А поруч витягнулася вулиця Українська. Вона йде одразу за вулицею Ісландською, що символічно: після матчу з ісландцями (2:0) у відборі ЧС Хорватія грає з українцями.

Сьогодні у Загребі розпочне роботу українське фан-посольство. Його завдання - надавати допомогу нашим уболівальникам. Розташовується фан-посольство на площі бана Елачича, в барі Ritam Grada.

Нагадаємо, матч 5-го туру групового етапу відбіркового циклу футбольного ЧС-2018 Хорватія - Україна відбудеться 24 березня на стадіоні "Максимір" і розпочнеться о 21.45 за київським часом.

Турнірне становище у відбірковій групі I після 4-х турів: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-