Федецький: Якщо збірна єдина, то й результат прийде

Федецький: Якщо збірна єдина, то й результат прийде

Відео
Укрінформ
Захисник німецького "Дармштадта" та національної збірної України з футболу Артем Федецький розповів про те, чого він чекає від принципового протистояння зі збірної Хорватії у відборі ЧС-2018.

Досвідчений гравець вважає, що для здобуття позитивного результату у Загребі вирішальне значення має психологічний фактор, повідомляє прес-служба ФФУ

"Усі розуміють силу збірної Хорватії, адже команда перебуває на провідних ролях в Європі. Щоб мати добрі шанси на вихід на чемпіонат світу, нам не можна програвати. Треба здобувати, як мінімум, нічийний результат. Звичайно, маємо певні домашні заготовки та своє бачення гри проти збірної Хорватії. Найголовнішим, вважаю, буде психологічне налаштування хлопців на матч. Які б не були гравці у суперників, якщо ми покажемо, що є командою і готові битися на полі один за одного,  вдасться здобути позитивний результат", - сказав Федецький.

Нагадаємо, матч 5-го туру групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018 Хорватія - Україна відбудеться 24 березня і розпочнеться  о 21.45 за київським часом. 

Турнірне становище у відбірковій групі I після 4-х турів: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-