Футбольна збірна України завра вирушить з Австрії до Загреба

Футбольна збірна України завра вирушить з Австрії до Загреба

Укрінформ
21 березня вранці національна команда України з футболу, що готується до матчу ЧС-2018 з хорватами в Австрії, у повному складі вирушила на прогулянку після сніданку. На вулиці на гравців вже чекали колекціонери автографів, яким українці не відмовили, поставивши свої підписи на фотографіях.

Останніми вчора приїхали на збір Артем Кравець та Євген Шахов. Раніше упродовж дня прибули Іван Петряк, Євген Селезньов та Денис Бойко, повідомляє прес-служба ФФУ

"У Бад-Тацмансдорфі сьогодні сонячно, температура близько 15 градусів. У першій половині дня на збірників чекає фітнес-заняття, а по обіді - тренування. Всі футболісти, викликані головним тренером Андрієм Шевченком на збір, готові виборювати місце в основному складі. Хлопці тренуються з бажанням та великою мотивацією, що відчувається на кожному тренуванні", - зазначається у повідомленні. 

Вже завтра по обіді національна команда вирушить автобусом до місця майбутньої баталії - Загреба, де 24 березня на стадионі "Максимір" зустрінеться зі збірною Хорватії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-