Українські призери Кубка світу з біатлону прокоментували свій виступ

Українські призери Кубка світу з біатлону прокоментували свій виступ

Відео
Укрінформ
Ольга Абрамова і Дмитро Підручний прокоментували бронзову нагороду української збірної з біатлону в змішаній естафеті, яка відбулася вчора в рамках восьмого етапу Кубка світу (Фінляндія).

Українська команда в складі Ірини Варвинець, Ольги Абрамової, Сергія Семенова та Дмитра Підручного в міксті фінішувала третьою після французів і німців.

- Ольга, що такого особливого є в української збірної, що Ви завжди претендуєте на подіум?

- Про те, що я біжу, я дізналася тільки вранці. Повинна була бігти Юлія Джима, але у неї накопичилася втома. Так як особливо кандидатів більше не було, то довелося бігти мені.

- У чому секрет Вашої стрільби?

- Вчора я зламала гак у гвинтівки, яку дали сьогодні тільки після обіду. Бігла і стріляла я з запасним гаком, який взагалі мені не підходить. Це настільки індивідуально, що я навіть не знаю, яким дивом вдалося так відстрілятися.

- Дмитро, Ви думали, що російська збірна може наздогнати Вас?

- На останньому колі, коли мені сказали, що там 15 секунд відставання, я знав, що Євгену відіграти це буде не просто. Друге коло я йшов трохи з запасом і налаштовувався, що останнє коло мені треба буде відпрацювати. Я знав, що утримаю цю перевагу. Не так вже переживав, як на другому колі перед стрільбою. Знав, що бротися за перше і друге місце не реально, а ось з ним (Євгеном Гаранічевим –ред.) доведеться.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-