"Бронза" збірної України з біатлону у міксті: як це відбувалось

Відео
Укрінформ
Збірна України в останній день восьмого етапу Кубка світу з біатлону в Контіолахті (Фінляндія) отримала бронзову нагороду у змішаній естафеті.

Українська команда у складі Ірини Варвинець, Ольги Абрамової, Сергія Семенова та Дмитра Підручного фінішувала третьою, показавши найкращу стрільбу серед усіх команд.

Про це повідомляєтья на офіційному сайті Федерації біатлону України

На першому етапі міксту Ірина Варвинець ідеально впоралася з вогневими рубежами і свій відрізок пройшла другою, на 20 секунд відставши від француженки Марі Дорен Абер.

На другому етапі в нашій команді на старт вийшла Ольга Абрамова. Спортсменка у ліжці використала повний комплект запасних патронів, але на відмінно впоралась у стійці і на останньому колі зробила швидкий ривок.

На третьому етапі естафету підхопили чоловіки. Сергій Семенов використав всього один запасний патрон і зміг увірватись у призову трійку разом з французом і німцем. 

Долю команди на фініші вирішив капітан Дмитро Підручний. На кожному з рубежів Дмитро використав лише по одному запасному патрону і на чудовій швидкості провів останнє коло.

"Золото" у змішаній естафеті передостаннього етапу Кубка світу з біатлону виграла команда Франції, "срібло" здобула збірна Німеччини.

Заключний етап Кубка світу пройде 17-19 березня у Холменколлені (Норвегія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-