Шевченко заговорив про нові імена в збірній

Шевченко заговорив про нові імена в збірній

Укрінформ
В той же час головний тренер «синьо-жовтих» не збирається відмовлятися від легіонерів, яким бракує ігрової практики в клубах.

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко заявив, що у складі на відбірковий матч ЧС-2018 проти Хорватії можуть з’явитися нові імена. Про це він розповів сайту «Команда №1».

Андрій Шевченко вважає, що збірна перебуває у такій ситуації, коли не може просто так відмовлятися від своїх кращих гравців, які зараз не мають достатньо ігрової практики у своїх клубах. Мова, насамперед, йде про Євгена Коноплянку («Шальке»), Олександра Зінченка (ПСВ «Ейндховен»), Олександра Караваєва («Фенербахче»), Романа Зозулю («Бетис») та Дениса Бойка («Малага»). «У нас, на жаль, не така висока конкуренція, аби відмовлятися від кращих гравців лише через цю причину. Повторю, існують різні ситуації на різних позиціях, і ми їх беремо до уваги. Шукатимемо вихід», - заявив Шевченко.

За словами головного тренера, куди гірше за відсутність ігрової практики – відсутність мотивації. Якщо її немає, то збірній такі гравці точно не підходять. Також Шевченко сказав, що на збір до Австрії викличуть 24-26 футболістів і серед них будуть нові імена. Хто саме? Поки що Шевченко відзначив лише молодого нападника «Динамо» Артема Бєсєдіна.

Нагадаємо, матч Хорватія – Україна відбудеться 24 березня в Загребі. Після чотирьох турів у відборі на ЧС-2018 наша збірна набрала 8 очок і посідає у своїй групі друге місце. Лідирує у групі Хорватія, у якої 10 очок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-