Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Барселони" і "Боруссії" у Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Чергові поєдинки у відповідь 1/8 фіналу визначать у середу, 8 березня, ще двох учасників чвертьфінальної стадії найпрестижнішого єврокубкового турніру.

Футболісти іспанської "Барселони" і французького "Парі Сен-Жермена" зійдуться на "Камп Ноу" у столиці Каталонії (перша гра - 0:4), а німецька "Боруссія" у Дортмунді зустрінеться з португальською "Бенфікою" (0:1), повідомляє Укрінформ.

Поєдинок у Барселоні покаже телеканал "Футбол 2", зустріч у Дортмунді - "Футбол 1". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

"Барселона" попередні дев'ять сезонів успішно долала 1/8 фіналу, однак ще жодній команді в історії турніру не вдавалося відігратися після 0:4 у першому матчі. "ПСЖ" у свою чергу чотири останні сезони вибував з турніру на стадії 1/4 фіналу.

"Боруссія" може вийти до 1/4 фіналу втретє в цьому десятилітті. "Бенфіка" спробує подолати 1/8 фіналу втретє за шість років.

Решта учасників чвертьфіналу Ліги чемпіонів визначаться на наступному тижні. 14 березня у повторних матчах 1/8 фіналу зіграють італійський "Ювентус" і португальський "Порту" (2:0), англійський "Лестер" та іспанська "Севілья" (1:2), 15 березня - іспанський "Атлетико" і немецький "Байєр-04" (4:2), французький "Монако" і англійський "Манчестер Сіті" (3:5).

Нагадаємо, першими чвертьфіналістами Ліги чемпіонів напередодні стали мюнхенська "Баварія", яка за сумою двох матчів упевнено переграла лондонський "Арсенал" (5:1, 5:1), та чинний володар титулу мадридський "Реал", двічі вигравший у "Наполі" з Неаполя (3:1, 3:1).

Жеребкування чвертьфінальної стадії пройде 17 березня у штаб-квартирі УЄФА у швейцарському Ньйоні.

Фото: uefa.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-