Представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра: Бізнес повинен підтримати спорт у складний для України час

Представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра: Бізнес повинен підтримати спорт у складний для України час

Укрінформ
У складний для України час соціально-відповідальний бізнес повинен підтримати вітчизняний спорт. 

Про це на Міжнародному спортивному форумі «UkraineRelaunch. Інвестиції у спорт — інвестиції у майбутнє країни», який відбувся 2 березня у Києві, заявив представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра.

За його словами, сьогодні у держави не вистачає ресурсів для повноцінного розвитку спорту в країні, тому  за таких обставин своє плече повинен підставити бізнес. На заході Вадим Місюра зробив презентацію на тему: «Підтримка українського спорту соціально-відповідальним бізнесом», в якій розповів про роботу і мету компанії.

Зокрема, він нагадав, що сьогодні ТМ «Parimatch» співпрацює з Федерацією футболу України, футбольною «Прем’єр-лігою», Федерацією баскетболу України, Федерацією греко-римської боротьби України, Українською хокейною лігою. Також бренд є одним з партнерів чемпіонату світу з хокею у Дивізіоні 1А, який прийматиме Київ 22-28 квітня. Серед соціальних проектів бренду – підтримка студентського спорту, проведення акцій «Спільна олімпійська перемога», «Тренування з зіркою».

Вадим Місюра

На думку Вадима Місюри, ТМ «Parimatch», яка зараз займається меценатством, розраховує, що влада невдовзі створить законодавче поле для легалізації гральної індустрії. «Наприклад, переваги від легалізації букмекерства на поверхні. Це гроші до бюджету, нові робочі місця, залучення інвестицій та спонсорська підтримка спорту, розвиток спортивних ЗМІ, нарешті, це боротьба з корупцією в спорті», - додав представник ТМ «Parimatch».

Загалом на Міжнародному спортивному форумі «UkraineRelaunch. Інвестиції у спорт — інвестиції у майбутнє країни», в якому взяли участь представники виконавчої та законодавчої влади, громадських організацій спортивного напряму та бізнесу, розглянули широкий спектр проблем української спортивної індустрії. Головним двигуном змін, на думку учасників форуму, мають стати усі небайдужі до спорту люди. Але головним партнером вітчизняного спорту має бути держава та соціально-відповідальний бізнес.

Святослав Василик, Київ

Фото: Павло Багмут

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-