Київське

Київське "Динамо" представило новачків команди

Укрінформ
На навчально-тренувальній базі футбольного клубу "Динамо" (Київ) відбулася презентація новачків команди - серба Александара Пантича та угорця Тамаша Кадара.

Двох новоспечених динамівців представили громадськості генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе та головний тренер Сергій Ребров, повідомили Укрінформу у прес-службі ФК "Динамо".

Резо Чохонелідзе: "Ми представляємо кандидатури головному тренеру, поступово коло звужується. Наш тренер зупинив свій вибір на цих двох талановитих захисниках. Сподіваємося, вони покажуть свої найкращі якості. За ними спостерігали динамівські селекціонери, менеджери у Європі. Ми вирішили, що саме вони гідні одягнути "біло-синю" динамівську футболку".

Сергій Ребров: "Я радий, що ці гравці приєдналися до нас. "Динамо" переглядає багато кандидатів, я бачу в Александарі й Тамаші майбутнє та перспективу. Але нині все залежить лише від них. Сподіваюся, наші надії вони виправдають своєю роботою на полі" .

Тамаш Кадар: "Дуже щасливий перейти до "Динамо", цей перехід - серйозний крок у моєму житті. "Динамо" (Київ) - один із найбільших клубів у Європі. Зараз моє головне завдання - допомогти команді завойовувати трофеї. Сподіваюся, вже найближчим часом почну виправдовувати довіру тренерів і керівників клубу".

Александар Пантич: "Для мене велика честь стати частиною великого клубу "Динамо" (Київ). До цього я виступав в Іспанії, але приїхавши сюди, переконався, наскільки серйозні амбіції "Динамо". Хочу допомогти своєму новому клубу грати у Лізі чемпіонів і завойовувати нові трофеї".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-