Світоліна через рік потрапить в топ-5 і візьме Шлем – Сапронов

Світоліна через рік потрапить в топ-5 і візьме Шлем – Сапронов

Укрінформ
Спонсор української тенісистки нагадує, що майстром вона стала в Харкові. 

Спонсор Еліни Світоліної Юрій Сапронов прокоментував успіхи української тенісистки і спрогнозував її майбутні перемоги. Про це пише «Плюс Спорт».

"Топ-10 - це зовсім інша планета. З 11-го по 30-те місце усі приблизно однакові. Десятка - це вже набагато більші навантаження та інша ментальність. П’ятірка - це вже неймовірні навантаження. І вона туди потрапить наступного року. В цьому році завдання залишитись в топ-10. Краще в топ-8, аби грати на підсумковому турнірі в Сінгапурі. Не потрібно поспішати, усе буде. І Шлем (чотири найпрестижніших турнірів в тенісі - Укрінформ.) буде. Головне, аби без травм", - заявив Сапронов.  

"Не потрібно звикати до перемог нашої Еліни. Потрібно вболівати, віддавати свою енергетику Еліні. Це величезна титанічна праця - рухатися нагору, до самої вершини. І вона туди підійметься, в цьому я впевнений", - додав він.

Також Юрій Сапронов нагадав, що вона хоч і народилася в Одесі, але як тенісистка цілком сформувалася в Харкові. Саме туди в 2007 році переїхала її родина, коли в Одесі не знайшлося бажаючих підтримати Світоліну фінансово. У Харкові Світолна отримала все – гроші, корти, тренерів, фітнес, відновлення.

Нагадаємо, Еліна Світоліна в цьому році вже перемогла на двох турнірах. В рейтингу WTA вона увійшла в топ-10, вперше в історії українського жіночого тенісу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-