Кубок Федерації: Німеччина прийме Україну в Штутгарті

Кубок Федерації: Німеччина прийме Україну в Штутгарті

Укрінформ
Матчеве протистояння команд у плей-офф Світової групи пройде на Porsсhe Arena.

Про це повідомляє Большой теннис Украины.

"22-23 квітня жіноча національна збірна України граєтиме проти команди Німеччини у плей-офф Першої Світової групи Кубка Федерації. По суті - це матч за право увійти до вісімки найсильніших збірних планети! Оскільки попередня наша зустріч з німецькими тенісистками пройшла в Іллічівську (Чорноморськ), то нинішня відбудеться на території суперників. Сьогодні стало офіційно відомо, що приймаюча сторона місцем проведення вибрала Porsсhe Arena в Штутгарті, стадіон, на якому традиційно проходить один з найбільших турнірів WTA", - йдеться у повідомленні.

Покриття для матчу позначено, як тимчасове - Artificial clay (штучний грунт).

Початок матчів: в суботу - о 13.00, у неділю - о 12.00 за київським часом.

Центральний корт Porshe Arena розрахована на 4 800 глядачів. Арена має розсувний дах. Розміри ігрового корту - 44х22 метри.

Професійні змагання в Штутгарті почнуться 24 квітня, так що учасниці матчу можуть відразу ж виступити на них. Зручно. Хоча, навряд чи організатори проявили таку турботу заради українських тенісисток, швидше, арену готують під свою першу "ракетку" Ангелік Кербер, яка ставала переможницею на Porshe Arena у 2015 і 2016 роках.

Нагадаємо, чоловіча національна збірна України свій матч у Кубку Девіса в квітні також проведе в гостях - на грунті в Лісабоні проти збірної Португалії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-