"Шахтар" - "Сельта": Текстова трансляція - сьогодні на Укрінформі

Укрінформ
Футболісти донецького "Шахтаря" проведуть у четвер, 23 лютого, матч у відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи УЄФА, в якому віце-чемпіони України на ОСК "Металіст" у Харкові зустрінуться з іспанською "Сельтою".

На сайті Укрінформу можна буде стежити за текстовою трансляцією матчу. Початок гри о 22.05.

Першу зустріч, яка відбулася 16 лютого в Віго, "гірники" виграли з рахунком 1:0, завдавши галісійцям першої домашньої поразки у нинішньому єврокубковому сезоні.

Успіх на Піренеях продовжив переможну серію "Шахтаря" у Лізі Європи до деа'яти матчів. "Помаранчево-чорні" - єдина команда нинішнього розіграшу, яка на груповому етапі виграла всі шість поєдинків. До того ж, забиваючи в середньому по 3,5 м'яча за гру, "гірники" показали кращу різницю забитих і пропущених м'ячів +16 - на сім більше, ніж у найближчих переслідувачів - "Роми", "Фіорентини" і "Зеніта". При цьому команда Паулу Фонсеки жодного разу не пропускала в рідних стінах.

У день матчу букмекери вважають "Шахтар" фаворитом. Контора William Hill оцінює шанси на перемогу донеччан у Харкові коефіцієнтом 1,60, успіх "Сельти" - 5,50. Ставки на нічию - 4,00.

"Шахтар" і "Сельта" вже зустрічалися між собою в євротурнірах. У сезоні-2000/2001 суперники протистояли один одному на стадії 1/16 фіналу Кубка УЄФА. У Донецьку була зафіксована нічия (0:0), а у Віго господарі перемогли з мінімальною перевагою (1:0).

Матч "Шахтар" - "Сельта" обслуговуватиме бригада арбітрів зі Словенії, яку очолює Славко Вінчич.

Жеребкування 1/8 фіналу Ліги Європи пройде у п'ятницю, 24 лютого, у штаб-квартирі УЄФА в Ньйоні (Швейцарія).

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-