Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Ювентус" виграв в Порту, "Лестер" поступився в Севільї

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА завершилися чергові поєдинки 1/8 фіналу.

Футболісти "Порту" з рахунком 0:2 програли у меншості туринському "Ювентусу", а "Севілья" у паралельному матчі взяла гору над "Лестером" - 2:1, повідомляє Укрінформ.

Перемогу "Ювентусу" над "Порту" принесли в середині другого тайму голи Марко Пьяци (72-а хвилина) і Дані Алвеса (74), які вийшли на заміну. Господарі "Драгау" на той час вже грали вдесятьох. На 27-й хвилині з поля вилучили Алекса Теллеса - за два попередження протягом 73 секунд.

"Севілья" на домашній арені "Рамон Санчес-Пісхуан" з самого початку не реалізувала пенальті - на 14-й хвилині Каспер Шмейхель парирував удар з 11-метрової позначки Хоакіна Корреа. Через 11 хвилин андалусійці все ж вийшли вперед завдяки голу Пабло Сарабії. Після перерви рахунок подвоїв все той же Корреа (62), проте дебютний м'яч Джеймі Варді (73) в турнірі подарував надію "Лестеру" на загальний успіх за сумою двох матчів.

Володарі путівок до чвертьфіналу в цих протистояннях визначаться 14 березня на аренах "Ювентус Стедіум" в Турині і "Лестер Сіті Стедіум" в Лестері.

Перші учасники 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА стануть відомі 7 березня в матчах "Наполі" - "Реал" (перша гра 1:3) і "Арсенал" - "Баварія" (1:5). 8 березня відбудуться матчі у відповідь в парах "Барселона" - "Парі-Сен-Жермен" (0:4) і "Боруссія" (Дортмунд) - "Бенфіка" (0:1). Останні дві вакансії 15 березня розіграють "Атлетико" і "Байєр" (4:2), "Монако" і "Манчестер Сіті" (3:5).

Фото: AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-