У Києві пройшов

У Києві пройшов "круглий стіл" з питань розвитку дитячо-юнацького футболу

Укрінформ
"Круглий стіл", присвячений питанням формування концепції навчально-методичного супроводження діяльності вітчизняних спортивних закладів дитячо-юнацького футболу відбувся у столиці України. 

До обговорення проблем дитячо-юнацького футболу залучилися директори клубів, ДЮСШ, тренери, науковці, студенти з Києва, Харкова, Івано-Франківська, Маріуполя та Київської області, повідомили Укрінформу у прес-службі ФФУ.

"Подія знаменна й тим, що вона стала першою тематичною зустріччю фахівців та однодумців в рамках створеного на початку лютого Інституту футболу. Модерував дискусію керівник відділу дитячо-юнацького футболу ФФУ Валерій Золотухін. Він, а також завідувач кафедрою футболу Валерій Николаєнко, розповіли про історію, місію, мету, структуру нової футбольної фундації в напрямку розвитку та популяризації дитячо-юнацького футболу", - зазначили у прес-службі.

За підсумками обговорених питань учасники "круглого столу" підготували пропозиції до вченої ради Інституту футболу. Вони, зокрема,  звернули увагу на необхідність розробки якісних програм для ДЮСШ, СДЮШОР та училищ олімпійського резерву, регламенту ФФУ з атестації дитячо-юнацьких спортивних закладів, запровадження ліцензування клубів у сфері дитячо-юнацького футболу тощо.

 Було також вирішено структурувати існуючу в Україні систему змагань в дитячо-юнацькому футболі, розпочати роботу над новою програмою підготовки юних футболістів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-