Марлос отримав приз «Кращий гравець місяця»

Марлос отримав приз «Кращий гравець місяця»

Укрінформ
21 лютого українська футбольна Прем’єр-ліга (УПЛ) та ТМ «Parimatch» представили приз «Кращий гравець місяця».  

Володарем публічно презентованої нагороди став бразильський півзахисник «Шахтаря» Марлос. Вручення нагороди відтепер стане традиційним і, за словами представника ТМ «Parimatch» Вадима Місюри, даний проект слугуватиме популяризації УПЛ та українського футболу в цілому.

Вадим Місюра

Отримавши приз, Марлос російською мовою подякував за таку оцінку його праці. «Останніми роками я багато працював, разом з «Шахтарем» хочу досягти ще більшого», - заявив гравець. Головна тема запитань до Марлоса на заході – матч-відповідь Ліги Європи проти  іспанської «Сельти», який гратимуть 23 лютого в Харкові.

На думку бразильця, на користь «Шахтаря» в цьому матчі грають наступні фактори: результат першого поєдинку, українська погода та домашні трибуни. Не оминув Марлос і тему збірної України, за яку він може невдовзі виступати. Він заявив, що Україна йому дуже подобається, але останнє слово тут за його родиною.

Окрім Марлоса на цьому заході журналісти активно задавали  питання до президента УПЛ Володимира Генінсона. За його словами, УПЛ хоч і переживає непрості часи, але прогрес і фінансова стабільність команд в першій лізі дозволяє сподіватися, що в сезоні-2018/19 в елітному дивізіоні знову буде 16 команд.

Президент УПЛ також сподівається, що подолають свої проблеми «Дніпро», «Ворскла», «Волинь» і «Олімпік». «Дніпро» зможе уникнути пониження в класі у разі погашення  боргів, «Волинь» та «Ворскла» стабілізують фінансовий стан, а «Олімпік» вирішить проблему з домашньою ареною. Також Володимир Генінсон впевнений, що невдовзі владнають усі питання з ТБ-правами і буде створено єдиний телевізійний пул, а матч за Суперкубок в Одесі стане гідним футбольним продуктом.

Святослав Василик, Київ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-