"Динамо" перемогло "Стремсгодсет" і повертається до Києва

Укрінформ
Команда Сергія Реброва у п'ятницю провела заключний спаринг на другому навчально-тренувальному зборі в іспанській Марбельї.

"Біло-сині" з рахунком 2:0 здобули перемогу над представником норвезького футболу "Стремсгодсетом" і повертаються до Києва, повідомляє Укрінформ.

Успіх динамівцям принесли голи Артема Бесєдіна, який на 75-й хвилині вдало зіграв на добиванні, і Андрія Ярмоленка. Форвард киян у компенсований час після нереалізованого пенальті з другої спроби на добиванні переграв Сігурда Петтерсена.

Нагадаємо, на першому іспанському зборі в січні "Динамо" провело товариські поєдинки з німецьким "Санкт-Паулі" (3:1), китайським "Тяньцзінь Теда" (3:0), австрійським "Ліферінгом" (1:3), "Сувон Самсунг Блувінгз "з Республіки Корея (1:1) і болгарським ЦСКА (2:2). На другому Піренейському зборі динамівці зіграли з хорватським "Осієком" (2:1), китайськими "Шаньдун Лунен" (1:1) і "Хебей Чайна Форчун" (5:0), швейцарським "Кеніцем" (0:0), данським "Хобро" (2:1) і норвезьким "Стремсгодсетом" (2:0).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-