«Тренування з зіркою» завітало до Кривого Рогу

«Тренування з зіркою» завітало до Кривого Рогу

Укрінформ
ТМ «Parimatch» і Українська хокейна ліга зібрали в Кривому Розі журналістів та вболівальників на «Тренування з зіркою».

Акція «Тренування з зіркою» крокує містами України. Цього разу вона завітала до Льодової Арени Кривого Рогу, а її організаторами стали Українська хокейна ліга, ТМ «Parimatch» та хокейний клуб «Кривбас». Нагадаємо, що мета акції – популяризація українського спорту через неформальне спілкування зірок спорту, журналістів та вболівальників.

На початку заходу помічник головного тренера ХК «Кривбасу» Юрій Гунько розповів про тактичні аспекти підготовки команди до гри, після чого гравці команди разом з журналістами та вболівальниками вийшли на лід, де виконали низку спеціальних вправ. Компанію медійникам та вболівальникам на тренуванні склали гравці ХК «Кривбас» - Кирило Белоусов, Микита Попов, Микита Коваленко, Антон Рубан, Олександр Горлушко, Олександр Люльчук, Олексій Коржиков.

Представник тренерського штабу та хокеїсти ХК «Кривбас» висловили подяку ТМ «Parimatch» за організацію подібної акції і запропонували зібрати невдовзі гравців різних клубів аби провести спільне велике тренування. Криворізьке «Тренування з зіркою» завершилось традиційними подарунками для усіх учасників від представника ТМ «Parimatch» Вадима Місюри. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-