Ліга чемпіонів УЄФА:

Ліга чемпіонів УЄФА: "Реал" і "Баварія" перемогли в рідних стінах

Укрінформ
Господарі "Сантьяго Бернабеу" і "Арени Мюнхен" порадували своїх уболівальників у перших поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.

Чинні володарі титулу футболісти мадридського "Реала" з рахунком 3:1 здобули вольову перемогу над командою з Неаполя "Наполі", а "Баварія" зломила опір лондонського "Арсенала" - 5:1, повідомляє Укрінформ.

Матч в Мадриді почався голом на 8-й хвилині Лоренцо Інсіньє, який ударом з 30 метрів вивів гостей вперед. Через 10 хвилин Карім Бензема відновив рівновагу, а відразу після перерви Тоні Кроос (49) і Каземіро (54) впевнено довели справу на користь "Реала".

У Мюнхені рахунок відкрив Ар'єн Роббен, якому вдався красивий удар здалеку на 11-й хвилині. Через 20 хвилин воротар "Баварії" Мануель Нойєр парирував удар Алексіса Санчеса з пенальті, але чилієць виявився першим на підборі і на незначний час відновив паритет. У другому таймі забив Роберт Левандовський (53), потім дубль зробив Тьяго Алькантара (58, 63). Крапку поставив Томас Мюллер (88), який вийшов на заміну.

Матчі у відповідь в цих дуелях відбудуться 7 березня в Неаполі і Лондоні.

Наступного тижня відбудуться ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 21 лютого: "Байєр" (Німеччина) - "Атлетико" (Іспанія), "Манчестер Сіті" (Англія) - "Монако" (Франція); 22 лютого: "Порту" (Португалія) - "Ювентус" (Італія), "Севілья" (Іспанія) - "Лестер" (Англія). Поєдинки намічені на 14-15 березня.

Нагадаємо, днем ​​раніше "Парі-Сен-Жермен" у Парижі розгромив "Барселону" (4:0), а "Бенфіка" в Лісабоні мінімально обіграла дортмундську "Боруссію" (1:0).

Фото: fcbayern.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-