Де дивитися матчі

Де дивитися матчі "Реала" і "Баварії" у Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
У Лізі чемпіонів УЄФА в середу, 15 лютого, відбудуться чергові матчі 1/8 фіналу.

Чинний володар титулу мадридський "Реал" на рідному "Сантьяго Бернабеу" зійдеться з "Наполі" із Неаполя, а "Баварія" на "Арені Мюнхен" зустрінеться з лондонським "Арсеналом", повідомляє Укрінформ.

Поєдинок у Мадриді покаже телеканал "Футбол 1", зустріч в Мюнхені - "Футбол 2". Обидва матчі розпочнуться о 21.45 за київським часом.

"Реал" постарається пробитися до чвертьфіналу всьоме поспіль. "Наполі" в свою чергу виступить в 1/8 фіналу вдруге.

У протистоянні "Баварії" і "Арсеналу" на стадії 1/8 фіналу у 2005, 2013 і 2014 роках успіх святкували мюнхенці, які виграли 15 останніх домашніх матчів у Лізі чемпіонів, що є рекордом. "Арсенал" вибував з 1/8 фіналу шість попередніх сезонів.

Доля путівок до 1/4 фіналу в цих дуелях вирішиться 7 березня на аренах "Сан-Паоло" в Неаполі і "Арсенал" у Лондоні.

Наступного тижня відбудуться ще чотири гри 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. 21 лютого: "Байєр" (Німеччина) - "Атлетико" (Іспанія), "Манчестер Сіті" (Англія) - "Монако" (Франція); 22 лютого: "Порту" (Португалія) - "Ювентус" (Італія), "Севілья" (Іспанія) - "Лестер" (Англія). Поєдинки у відповідь намічені на 14-15 березня.

Нагадаємо, напередодні стадію плей-офф Ліги чемпіонів УЄФА відкрили матчі "Парі-Сен-Жермен" з "Барселоною" (4:0), і "Бенфіки" з дортмундською "Боруссією" (1:0).

Фото: www.ua-football.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-