У Ньйоні запропонували обмежити термін повноважень президента УЄФА

У Ньйоні запропонували обмежити термін повноважень президента УЄФА

Укрінформ
Виконавчий комітет Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА) запропонував обирати главу союзу і членів виконкому максимум на три 4-річних терміни.

Дані пропозиції були прийняті на засіданні виконкому УЄФА, який відбувся в четвер у Ньйоні (Швейцарія), повідомляється на сайті організації.

"Виконком підтримав пропозицію обмежити максимальний термін повноважень президента УЄФА і членів виконкому УЄФА трьома термінами по чотири роки", - йдеться у повідомленні.

Кандидати на вибори і переобрання у виконком УЄФА повинні займати активний пост (президента, віце-президента, генсека або виконавчого директора) у своїй національній асоціації. Виконком також запропонував надати два повноцінних місця у виконкомі УЄФА представникам Європейської асоціації клубів. Крім цього виконком запропонував включити до статуту УЄФА статтю, що гарантує прозорі вибори місць проведення будь-яких турнірів, що проводяться союзом.

Пропозиції виконкому УЄФА повинні бути винесені на голосування на 41-му Черговому Конгресі організації, який відбудеться 5 квітня в Гельсінкі (Фінляндія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-