Віце-прем'єр Кириленко відвідав відкрите тренування хокейної збірної України

Віце-прем'єр Кириленко відвідав відкрите тренування хокейної збірної України

Фото
Укрінформ
Всі регламентні та організаційні питання, які потрібно вирішити національній збірній України з хокею до початку київського чемпіонату світу (ЧС) у дивізіоні 1А, будуть виконані.

Про це заявив у понеділок віце-прем'єр-міністр України, голова Оргкомітету з підготовки та проведення в Україні ЧС-2017 В'ячеслав Кириленко, який відвідав тренування української збірної на льодовій арені "Термінал" у Броварах, повідомляє Урядовий портал

"Упевнений, що трибуни столичного Палацу спорту будуть заповнені вщерть, коли гратиме Україна. Крім цього, будуть створені фан-зони у Києві та інших містах. Також матчі транслюватимуться у прямому ефірі на Суспільному телебаченні. Хочу вас запевнити, що у квітні вся країна буде дивитися і вболівати за нашу рідну хокейну збірну", - сказав Кириленко.

Він нагадав, що уряд виділив 45 млн грн на ремонт Палацу спорту, де проходитимуть змагання. Також Кириленко прогнозує, що матчі чемпіонату світу відвідають щонайменше 50 тисяч уболівальників.

Віце-прем'єр побажав хокеїстам доброго здоров'я та перемог у міжнародному турнірі Euro Ice Hockey Challenge, який цього тижня стартує у Польщі. Він також зазначив, що українська хокейна збірна має гідно представити Україну на чемпіонаті світу з хокею-2017.

"Для нас є важливим, щоб хлопці відчували підтримку всього українського народу і показали добрий результат. Україні зараз дуже потрібні позитивні емоції, в тому числі і від спорту", - наголосив Кириленко.

Поспілкуватися із спортсменами та подивитися, як проходить навчально-тренувальний збір, також завітали також міністр молоді та спорту Ігор Жданов і голова оргкомітету при Федерації хокею України Георгій Зубко.

Як відомо, чемпіонат світу з хокею у дивізіоні ІА проходитиме у київському Палаці спорту  з 22 по 28 квітня нинішнього року. Окрім України, за підвищення в класі змагатимуться національні збірні Польщі, Угорщини, Австрії, Казахстану та Республіки Корея. Дві команди-переможниці потраплять до світової хокейної еліти.

Фото: Павло Багмут, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-