Зозуля не повертатиметься в «Райо Вальєкано»

Зозуля не повертатиметься в «Райо Вальєкано»

Укрінформ
Українець вважає, що конфлікт з фанатами зайшов занадто далеко. 

Футболіст збірної України та іспанського «Бетиса» Роман Зозуля не бажає повертатися в оренду в клуб другого іспанського дивізіону «Райо Вальєкано». Про це він розповів в інтерв’ю для ТСН.

«Вчора була нарада Федерації футболу Іспанії, асоціації футболістів Іспанії і керівництва «Райо Вальєкано». В принципі, вони мені дали ясно зрозуміти, що у мене є два варіанти. Перший: грати за «Райо» і мені нададуть охорону, мені, моїй родині. І я запитав: як ви бачите, що я буду вести свою доньку в садочок з охороною, я поїду і як донька буде в садочку? Вони мені відповідають, що ми і доньці дамо охорону в садочку. Другий варіант: повертатися в «Бетис» і просто тренуватися. Інші варіанти можуть вирішити ФІФА або УЄФА. Вони більше нічого вирішити не можуть», - розповів Зозуля.

«Я запитав: як вони бачать, що мені треба грати у футбол, а зі мною охорона... мені треба думати про безпеку своєї сім'ї. Вони кажуть, що, якщо щось трапиться, тоді поїдеш у «Бетис», спробуй тиждень-два. Кажу - ви пропонуєте мені, щоб я спробував під загрозою своєї сім'ї? Ну, інших варіантів немає. Думай. Така була розмова. Я сказав, що до понеділка подумаю і відповім. Але тут відповідь очевидна і зрозуміла», - пояснює свою позицію український футболіст.

Зозуля також додав, що і в самому клубі вже не бажають його бачити: «Було керівництво «Райо», і як я бачив за їхнім виразом, вони також бояться і не хочуть, щоб я повернувся. Вони просто цього сказати не можуть. Бо може бути все проти них».

Нагадаємо, що 31 січня Роман Зозуля на правах оренди перейшов з «Бетису» в «Райо Вальєкано». Проти цього виступили фанати «Райо», які відомі своїми ультралівими поглядами. Вони звинуватили Романа в нацизмі лише через те, що він допомагає українській армії, а його тризуб на футболці вони сприйняли за фашистський знак. Якщо Зозуля остаточно відмовиться від оренди в «Райо», то він вже не зможе зіграти в цьому сезоні на клубному рівні, бо вже двічі змінював команду. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-