ФФУ звернеться до керівництва ФІФА у справі Романа Зозулі

ФФУ звернеться до керівництва ФІФА у справі Романа Зозулі

Укрінформ
Федерація футболу України готує офіційні звернення до керівництва Королівської іспанської федерації футболу та ФІФА.  

Федерація футболу України готує офіційні звернення до керівництва Королівської іспанської федерації футболу та ФІФА.  аби у справі переходу футболіста Романа Зозулі до клубу "Райо Вальєкано", що фактично не відбувся через політичні заклики з боку вболівальників, було прийняте об’єктивне та справедливе рішення, яке грунтується на правилі, що футболіст повинен грати.

Про це інформує прес-служба ФФУ.

"Ситуація, в якій опинився гравець національної збірної команди України Роман Зозуля, викликає глибоке обурення всієї вітчизняної футбольної громадськості. Керівництво ФФУ уважно вивчило всі обставини скандалу навколо заблокованого переходу гравця "Бетіса" до мадридського клубу "Райо Вальєкано" і планує вжити адекватні заходи, щоб допомогти нашому спортсмену", - наголошується у заяві ФФУ.

В організації наголошують, що Роман Зозуля ніколи - ані своїми словами, ані вчинками не давав підстав вважати його прихильником неонацистських ідей. Наразі Роман став заручником форс-мажорних обставин. Національна асоціація сподівається на оперативну реакцію керівництва Королівської іспанської футбольної федерації та ФІФА стосовно ситуації, що склалася з нашим гравцем. Також Федерація наполягатиме на дипломатичному та інформаційному сприянні в цій історії з боку українського посольства в Іспанії.

"Наша позиція залишається однозначною і твердою: український футболіст має отримати право на участь в офіційних змаганнях у сезоні 2016/2017 років", - підсумували у ФФУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-