Фото дня. Френк Лампард завершив кар’єру

Фото дня. Френк Лампард завершив кар’єру

Укрінформ
Знаменитий англійський футболіст припиняє кар’єру гравця. 

Легендарний англійський футболіст Френк Лампард завершив кар’єру. Про це 38-річний гравець повідомив на власній сторінці в Instagram.

«Після 21 неймовірного року я вирішив, що зараз найкращий час аби завершити кар’єру в якості професійного футболіста», - написав Лампард.

Англієць зізнається, що у нього було багато пропозицій з Англії та інших країн, але в 38 років він відчуває, що прийшов час почати новий відрізок власного життя. «Я дуже пишаюсь тим, скільки трофеїв завоював, пишаюсь, що презентував свою збірну в більш ніж 100 матчах і забив більше 300 голів за кар’єру», - додав Лампард.

Лампард вихованець «Вест Хему», але більшу частину кар’єри відіграв за «Челсі», ставши одним з символів клубу. В 2014 році Френк перейшов до «Манчестер Сіті», а через рік переїхав до США де виступав за клуб МЛС – «Нью-Йорк Сіті». Кольори збірної Англії Лампард захищав з 1999 по 2014 роки, зіграв 106 матчів, забив 29 голів.

Найголовніші здобутки Лампарда: переможець Ліги чемпіонів-2011/12, переможець Ліги Європи-2012/13, три чемпіонські титули англійської Премєр-ліги, чотири Кубки Англії.

Знаменитий тренер Жозе Моурінью вважав Лампарда найкращим футболістом світу. Сам футболіст був прикладом професійного ставлення до роботи і джентльменської поведінки на полі, він не потрапляв до скандалів, ставив понад усе власну родину. Як футболіст Лампард відзначався глибоким  розуміння гри. Він любив казати: «Якщо я втрачаю м’яч, то втрачаю його під час спроби зробити щось корисне для команди».  

Фото: The Sun

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-