«Райо Вальєкано» повернув Зозулю в «Бетис»

«Райо Вальєкано» повернув Зозулю в «Бетис»

Укрінформ
Причина – тиск на керівництво «Райо» ультралівих фанатів клубу, які вважають українця нацистом.

Український нападник Роман Зозуля, якого вчора вночі віддали в оренду клубу першого дивізіону Іспанії «Райо Вальєкано», змушений повернутися в «Бетис». Цьому клубу з міста Севілья українець належить. Про це пише видання AS.

«Ми чули, що в нього проблеми з радикальними групами. Ми переговорили з «Райо» і дійшли згоди, що для користі гравця, який є нашим активом, краще йому повернутися в Севілью», - пояснив ситуацію спортивний директор «Бетиса» Мігель Торресілья.  

Найгірше, що тепер Зозуля змушений пропустити решту клубного сезону. Він вже не зможе зіграти до літа ні за «Бетис», ні за будь-який інший клуб, тому що він вже двічі змінював команду протягом сезону-2016/17. Спочатку Зозулю заявив «Дніпро», потім «Бетис», а вчора він став офіційно гравцем «Райо Вальєкано», але грати за нову команду не зможе.

Причина відмови «Райо» від українця – тиск ультралівих фанатів клубу, які звинувачують Зозулю в нацизмі. Роман вчора написав відкритого листа вболівальникам, де пояснив свою позицію. Він назвав себе українським патріотом який допомагає армії у ці скрутні часи і його переконання зовсім не є нацизмом. Втім, ультрас до нього не прислухались і наполягли на відмові від українського футболіста.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-