Коноплянка влітку залишить «Шальке»

Коноплянка влітку залишить «Шальке»

Укрінформ
Через тренера український футболіст не здатен показати усе найкраще.

Лідер збірної України Євген Коноплянка не здатен пробитися до основного складу німецького «Шальке». Вся справа у стилі гри команди Маркус Вайнцирль. Він прихильник занадто примітивного силового футболу і українець не вписується у такий стиль. Про це пише відомий коментатор Віктор Вацко для сайту Sport Arena.

«В цій ситуації висновок напрошується один: у футболі, який грає зараз команда тренера Вайнцирля, місця футболісту Коноплянці немає. Місця стабільного гравця основи, що на улюбленій позиції здатен показати все те найкраще, що досі демонстрував на полі у своїй кар’єрі. Тим більше, що футболіст Коноплянка клубу «Шальке» не належить, і влітку за нього доведеться викласти чималі 12,5 мільйона євро, прописані як опція викупу Коноплянки у «Севільї», - розмірковує Вацко.

На думку коментатора вихід один: «Очевидно, що лише звільнення тренера здатне змінити й статус українського футболіста у цій команді».

Нагадаємо, Євген Коноплянка влітку на правах оренди перейшов з «Севільї» до «Шальке». Втім, справи в новій команду у нього не йдуть. Коноплянка програв конкуренцію за місце в основному складі і переважно виходить на заміну. В його активі 5 голів у 20 матчах за «Шальке». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-