«Дніпро» може відійти новому власнику

«Дніпро» може відійти новому власнику

Укрінформ
Клуб готовий взяти колишній гравець «Дніпра» Едуард Сон, який має бізнес у Франції.

Ігор Коломойський остаточно відмовляється від «Дніпра». Є варіант, що клуб отримає нових власників. Про це пише Gazeta.ua.

Видання пояснює звідки взялися борги перед іспанськими тренерами – Хуанде Рамосом і його асистентами. «Частину грошей Рамос та його помічники отримували у гривнях по курсу 8. Коли долар виріс до 25 гривень Коломойський відмовився платити і запропонував компроміс. Тренери на це не пішли. Зрозуміло, що нічого Коломойський іспанцям не заплатить», - розповів Gazeta.ua журналіст з Дніпра Олександр Петров.

«Клуб міг би взяти Едуард Сон, колишній гравець команди, який зараз живе у Франції та має там текстильний бізнес. Але він готовий фінансувати «Дніпро» з нуля. Борги старих власників він повертати не хоче», - каже Петров. Також журналіст прогнозує ще один варіант: «Коломойський фінансує клуб першої ліги «Нафтовик-Укрнафту» з Охтирки. Команда не має матеріальних проблем, все виплачують вчасно. Не виключено, що команду з Охтирки перевезуть в Дніпро, назвуть «Дніпро-Нафтовик» і вона гратиме у прем’єр-лізі. Втім, такий варіант може заборонити ФІФА».

Зазначимо, що уродженець Караганди Едуард Сон грав за «Дніпро» з 1988 по 1991 роки. Виступав на позиції нападника. Зіграв 135 матчів, забив 44 м’яча. Сон завершував кар’єру у Франції, там він і залишився жити. Нині 52-річний Сон проживає в місті Роан, має успішний текстильний бізнес. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-