Росію не допустили до відбору на Паралімпіаду-2018

Росію не допустили до відбору на Паралімпіаду-2018

Укрінформ
Міжнародний паралімпійський комітет (IPC) відхилив пропозиції Паралімпійського комітету Росії (ПКР) дозволити російським спортсменам брати участь у міжнародних кваліфікаційних змаганнях до Паралімпійських зимових ігор 2018 року в Пхенчхані (Республіка Корея).

Саме таку відповідь отримала російська сторона від IPC, повідомляє офіційний сайт ПКР.

"Паралімпійським комітетом Росії отримана відповідь від Міжнародного паралімпійського комітету за підписом президента IPC Філіпа Крейвена на пропозицію ПКР дозволити російським паралімпійським спортсменам брати участь у міжнародних кваліфікаційних змаганнях до Паралімпійських зимових ігор 2018 року в Пхенчхані при конкретних гарантіях з нашою боку. У відповіді пан Крейвен повідомляє, що пропозиції ПКР були представлені членам Виконкому IPC. Виконком IPC розглянув і обговорив їх 29 січня 2017 року на своєму засіданні в м. Бонн (Німеччина). Після обговорення цього питання Виконком IPC прийняв рішення відхилити пропозиції ПКР", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, збірна Росії в повному складі була відсторонена від літніх Паралімпійських ігор-2016 в Ріо-де-Жанейро (Бразилія). Причина - тотальна корумпованість антидопінгової системи в Росії, де застосування допінгу заохочувалося на державному рівні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-