"Динамо" завершило іспанський збір нічиєю з ЦСКА

Укрінформ
Футболісти столичного "Динамо" перед поверненням до Києва провели п'ятий контрольний матч на тренувальному зборі в Іспанії.

Команда Сергія Реброва у заключному спарингу в понеділок не змогла втримати перемогу над болгарським ЦСКА з Софії - 2:2, повідомляє Укрінформ.

Динамівці пропустили на 4-й хвилині після точного удару Руя Педру, однак завдяки голам Віталія Буяльського (36) і Дерліса Гонсалеса (38) "біло-сині" ще у першому таймі вийшли вперед. Втім, утримати переможний рахунок киянам завадив в кінцівці зустрічі призначений в їх ворота пенальті, який реалізував Кирил Десподов (90+3).

Склад "Динамо": Артур Рудько (Максим Коваль, 46), Євген Хачеріді, Домагой Віда (Микита Корзун, 72), Віторіну Антунеш (Павло Лук'янчук, 84), Микола Морозюк (Олександр Тимчик, 81), Володимир Шепелєв, Денис Гармаш, Віталій Буяльський, Дерліс Гонсалес, Віктор Циганков, Артем Бесєдін (Жуніор Мораес, 46).

Нагадаємо, на першому іспанському зборі "Динамо" провело товариські поєдинки також з німецьким "Санкт-Паулі" (3:1), китайським "Тяньцзінь Теда" (3:0), австрійським "Ліферінгом" (1:3) і клубом з Республіки Корея "Сувон Самсунг Блувінгз" (1:1).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-