Українські біатлоністи не влаштовували демарш під час гімну Росії

Українські біатлоністи не влаштовували демарш під час гімну Росії

Укрінформ
Анастасія Меркушина пояснила, що сталося на чемпіонаті Європи.

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина прокоментувала неоднозначну ситуацію, яка виникла під час нагородження переможців та призерів змішаної естафети на чемпіонаті Європи в польському місті Душнікі-Здруй. Тоді наша четвірка ніби то залишила церемонію щойно почався гімн Росії. Про це пише сайт «Обозреватель».

«Нічого особливого не сталося. Просто переплутали трек. Замість звичайної музики поставили гімн, а його там і не повинно було бути. Ось і розгубилися. Гімн вмикають лише на медальній церемонії, а це була квіткова. Нам усім організатори показали на вихід з подіуму. Ми почали спускатися ще до початку музики. Ніякої сенсації тут немає», - розповіла Меркушина.

Нагадаємо, на чемпіонаті Європи з біатлону збірна України фінішувала третьою у змішаній естафеті, а перемогу здобули росіяни. За нашу команду бігли Анастасія Меркушина, Юлія Джима, Олександр Жирний і Руслан Ткаленко. Інцидент під час квиткової церемонії у соцмережах подавався як демарш українських біатлоністів, але насправді то було звичайне непорозуміння. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-