TM «Parimatch» дарує хокейне «Тренування з зіркою»

TM «Parimatch» дарує хокейне «Тренування з зіркою»

Укрінформ
Емоції, пристрасть, відчуття швидкості – усе це дарує нам хокей. І все це відчули на собі учасники чергового заходу «Тренування з зіркою», яке організували TM «Parimatch» та Українська хокейна ліга (УХЛ). 

Хокей лише відвойовує своїх вболівальників в Україні, тому подібні заходи дуже корисні з метою популяризації цього виду спорту. Тим більше, вони потрібні зараз – за три місяці до проведення в Києві хокейного чемпіонату світу в Дивізіоні 1А. На ньому збірна України виборюватиме путівку до елітного Дивізіону і дуже розраховує на заповнені трибуни столичного Палацу спорту.

Щодо «Тренування з зіркою» то воно відбулось на Льодовій арені «Термінал» в Броварах. Головною фігурою заходу став виконавчий директор УХЛ, відомий у минулому хокеїст, який пограв в НХЛ, Сергій Варламов. Для початку він познайомив гостей із секретами заливки льоду, рецептами вибору ковзанів та нюансами хокейного екіпірування. «Як правило, хокеїст вдягається з низу на гору, сам процес забирає від 10 до 20 хвилин», - розповів Варламов. За його словами, для хокеїстів важливо швидко висушувати одяг (застосовують різноманітні фени) та мати гарячі напої – чай і каву.

Опинившись на льоду, гості заходу на собі відчули, що значить триматися на ковзанах і при цьому ще й вміло грати ключкою. Варламов, якому асистували хокеїсти ХК «Білий барс» Сергій Бабинець, Юрій Краснопольський, Михайло-Максим Ядловський та Максим Разумов, дав майстер-клас з володіння ключкою та поділився секретами того, як сильно і влучно кидати шайбу. Пограти на одному майданчику з професіональними хокеїстами – що може бути кращим для того аби зрозуміти саму гру і отримати незабутні враження.

За традицією, тренування завершилось  численними фото на пам'ять та призами. «Ми сподіваємось, що наша співпраця з УХЛ, принесе користь усім. Насамперед, вітчизняному хокею та нашим вболівальникам», - сказав наприкінці заходу представник ТМ «Parimatch» Вадим Місюра.

Святослав Василик, Київ

Фото: Олександр Косарєв

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-