Суперліга Парі-Матч: приходь, вболівай і вигравай призи

Суперліга Парі-Матч: приходь, вболівай і вигравай призи

Укрінформ
Кожен матч перетворити на яскраве неповторне шоу. Саме таку мету поставили перед собою Федерація баскетболу України та титульний спонсор чоловічого чемпіонату TM «Parimatch».

В наш час складно уявити будь-яку спортивну подію, яка позбавлена елементів шоу. Сучасний футбол неможливий без яскравих перфомансів фанатів на трибунах стадіону.   А баскетбол – без запальних танців вродливих дівчат у паузах під час гри. Розробляючи ту чи іншу концепцію спортивного шоу, бажано не забувати, що головною дійовою особою завжди був і є уболівальник.  Все що відбувається на полі, паркеті, льодовій арені, тенісному корті – це все для нього.

Власне, щоб віддячити баскетбольним уболівальникам за їхню палку та шалену підтримку на трибунах, залучити  до спортивного видовища, Федерація баскетболу України разом із титульним спонсором чемпіонату TM «Parimatch», організовують спеціальні заходи та конкурси для фанатів. Наприклад, під час тайм-аутів в матчах «Будівельник» - «Черкаські Мавпи» та «Будівельник» - «Волиньбаскет» у столичному Палаці спорту у глядачів була можливість перевірити свої баскетбольні здібності. Запеклим та неймовірно цікавим виявився конкурс кидків м’яча з лінії, де уболівальники показували себе в усій красі. Не менш яскраво відбувався розіграш призів та сувенірної атрибутики серед активних прихильників баскетболу.  

Приємно відзначити, що матчі баскетбольної Суперліги Парі-Матч нагадують справжнє cвято. Дітям та дорослим весело та комфортно. Лунає якісна музика, професійно комунікує з аудиторією ведучий. На паркеті та поза його межами проводяться  різноманітні конкурси. Дуже зворушливо спостерігати, коли після матчу баскетболісти обох команд із задоволенням підходять до фанатів, дякують їм за підтримку, залишають автографи та фотографуються на згадку.

Подібні заходи дарують уболівальникам радість, прекрасні емоції та гарний настрій. Вони обов’язково прийдуть знову на баскетбол, щоб не лише підтримати свою улюблену команду, але й отримати шалений заряд позитивної енергії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-