Швейцарці і американки склали перші пари 1/2 фіналу Australian Open

Швейцарці і американки склали перші пари 1/2 фіналу Australian Open

Укрінформ
На Відкритому чемпіонаті Австралії-2017 з тенісу в Мельбурні визначилися перші пари півфінальній стадії стартового в сезоні турніру серії Великого Шлема (Grand Slam).

У чоловічому одиночному розряді першу путівку у фінал розіграють чотириразовий переможець Australian Open швейцарець Роджер Федерер і його співвітчизник Стен Ваврінка, який виграв цей турнір у 2014-му; у жіночих змаганнях - американки Вінус Вільямс і Коко Вандевеге, повідомляє Укрінформ.

Федерер у вівторок легко обіграв кривдника першої "ракетки" світу британця Енді Маррея - Мішу Звєрєва з Німеччини - 6:1, 7:5, 6:2, а Ваврінка також у трьох сетах взяв году над французом Жо-Вілфрідом Тсонгою - 7:6 (7:2), 6:4, 6:3.

Вандевеге після перемоги над лідером світового рейтингу німкенею Анжелікою Кербер розгромила іспанку Гарбіньє Мугурусу - 6:4, 6:0, Вінус Вільямс у свою чергу з рахунком 6:4, 7:6 (7:3) залишила за бортом турніру росіянку Анастасію Павлюченкову, якій у третьому колі програла українка Еліна Світоліна.

Решта вакансій в 1/2 фіналу одиночного розряду в середу заповнять переможці протистоянь Рафаель Надаль (Іспанія) - Мілош Раонич (Канада), Давід Гоффен (Бельгія) - Григор Димитров (Болгарія), Кароліна Плішкова (Чехія) - Мірьяна Лучич-Бароні (Хорватія ) і Йоганна Конта (Велика Британія) - Серена Вільямс (США).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-