Україна лідирує на паралімпійському Кубку світу з лижних гонок та біатлону

Україна лідирує на паралімпійському Кубку світу з лижних гонок та біатлону

Укрінформ
За результатами перших днів змагань паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону українська збірна посідає перше місце.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства молоді та спорту. 

«За підсумками перших днів змагань паралімпійського Кубку світу з лижних гонок та біатлону, який проходить на Львівщині, збірна України посідає перше місце в командному заліку», - ідеться в повідомленні.

За даними Національного комітету спорту інвалідів України, в нашої команди вже є три золоті, дві срібні та чотири бронзові нагороди. Україна випереджає команди Німеччини, Франції та Австрії.

Зокрема, на дистанції 20 км стоячи золото здобув представник України Ігор Рептюх. А у гонці на дистанції 15 км серед жінок в категорії стоячи увесь подіум був українським: золоту нагороду виборола Олександра Кононова, "срібло" у Юлії Батенкової, третє місце у Людмили Ляшенко. Серед жінок з порушеннями зору на тій же дистанції українки Оксана Шишкова та Ольга Прилуцька вибороли «золото» та «бронзу», розповіли у Мінмолодьспорту.

Як повідомлялося, Україна вперше в історії приймає паралімпійський Кубок світу з лижних гонок та біатлону. Змагання проходять з 13 по 20 січня на базі Західного реабілітаційно-спортивного центру Національного комітету спорту інвалідів України у Львіській області. Участь у змаганнях беруть паралімпійці з 18 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-