Ребров: Ми маємо повернутися в Лігу чемпіонів

Ребров: Ми маємо повернутися в Лігу чемпіонів

Укрінформ
Футболісти і тренерський склад чемпіонів України зроблять все від них можливе, щоб у сезоні-2017/2018 виступати у новому розіграші Ліги чемпіонів УЄФА.

Про це у п'ятницю заявив головний тренер київського "Динамо" Сергій Ребров на зустрічі з уболівальниками у Києві, повідомляє Укрінформ.

"Так, ми відстаємо у чемпіонаті від "Шахтаря" на 13 очок. Напевно, донецька команда стала сильнішою. Тепер сильнішими маємо ставати ми. В Англії є приказка "Футбол має коротку пам'ять". Пригадую, два роки тому ми виграли чемпіонство, на яке всі уболівальники "Динамо" чекали дуже довго. Так, нині є полблеми. У нас попереду збори, і всі хлопці розуміють, до чого вони готуються. Команда має повернутися в Лігу чемпіонів, а для цього футболістам потрібно виконати величезну роботу", - сказав Ребров.

Він також розповів про свої взаємини з багаторічним хавбеком "Динамо" Олегом Гусєвим, який пішов із команди.

"У кожного свій час. Є молоді гравці, вони прогресують. Вважав і вважаю Олега Гусєва своїм другом. Зараз стосунки у нас дещо інші. Я казав Олегу, що йому необхідно отримати хороший контракт в іншій країні, спокійно виступати і бути поруч із сім'єю. У нас він програє на цьому етапі конкуренцію. Олег ерудована людина і добре розбирається в житті. Вірю, що образ у нього на мене нема", - зазначив тренер.

Ребров також підкреслив, що продовжує вірити в форварда Олександра Гладкого, якого бере із собою на підготовчі збори.

"Він в команді і поїде на збори. Гладкий до нас прийшов безкоштовно. Я бачив у Сашка бажання грати. Будь-якому гравцеві складно перейти із "Шахтаря" до "Динамо". Таких переходів було мало. Напевно, я першим пройшов цей шлях. Гладкий на совість відпрацьовує на тренуваннях, навіть коли не потрапляє до "основи". Я говорив з президентом клубу і відзначав, за які якості запрошував його. Нам потрібен був нападаючий під певну модель гри. Не всі володіють такими якостями, які є у Гладкого", - сказав Сергій Ребров .

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-