Ліга Європи:

Ліга Європи: "Шахтар" зіграє домашній матч із "Сельтою" в Харкові

Укрінформ
Донецький "Шатхтар" зіграє домашній матч 1/16 фіналу Ліги Європи з іспанською "Сельтою" в Харкові.

Про це написала у Фейсбуці голова Харківської ОДА Юлія Світлична.

"Після активного спортивного минулого року ми плануємо для вболівальників спорту та усіх харків'ян зробити яскравим і 2017 рік. Матчі Ліги Європи 2017 з футболу пройдуть у нас (сподіваюсь саме на матчІ). У лютому відбудеться гра Кубку Федерації з тенісу між жіночими збірними України та Австралії. З березня матчі Ліги Чемпіонів з гандболу пройдуть також у Харкові, оскільки ми домовилися, що український чемпіон з чоловічого гандболу запорізький "Мотор" європейські матчі гратиме в Харкові", - написала Світлична.

Вона також нагадала, що 4 червня на стадіоні "Металіст" відбудеться Фінал Кубку України з футболу. "Право на проведення фіналу було отримано у непростій конкуренції з іншими регіонами. Але Харківщина найкраща, тому і фінал у нас.)", - зауважила голова ОДА.

Світлична також додала, що в Харкові продовжують робити все для того, аби у вересні тут пройшов і відбірковий матч Чемпіонату світу з футболу 2018 року  Україна-Туреччина.

Нагадаємо, перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи "Щахтар" зіграє проти "Сельти" в гостях 16 лютого, а 23 лютого прийме іспанців на своєму полі. 

Фото: shakhtar.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-