Гусєв: У мене не було і не могло бути розбіжностей з керівництвом

Гусєв: У мене не було і не могло бути розбіжностей з керівництвом "Динамо"

Укрінформ
Відомий український футбольний півзахисник Олег Гусєв, який минулого тижня пішов з київського "Динамо", завив, що у нього не було і не могло бути розбіжностей з керівництвом клубу.

В інтерв'ю офіційному сайту ФК "Динамо" він також зазначив, що завжди відчував підтримку шанувальників багаторазових чемпіонів України. 

"Я уболівав за київське "Динамо" із самого дитинства, був гордий і щасливий протягом багатьох років захищати честь найтитулованішого клубу України - як на внутрішній арені, так і в європейських турнірах. Окремі слова подяки хотілося б висловити шанувальникам команди, які увесь цей час уболівали за команду і за мене особисто. Я завжди відчував їхню підтримку. Ніяких розбіжностей з керівництвом клубу не було і бути не могло. Навпаки - я завжди відчував готовність допомогти у вирішенні будь-якого питання, що давало змогу не розпорошуватися на дрібниці і думати виключно про футбол", - сказав Гусєв.

Раніше повідомлялося, що гравець може продовжити кар'єру футболіста в США, Туреччині чи Китаї.

Нагадаємо, 33-річний Гусєв виступав за київське "Динамо" з 2003 по 2016 роки. Він є 5-разовим чемпіоном України і стільки ж разів вигравав Кубок країни. За національну збірну України хавбек провів 98 поєдинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-