Віктор Коваленко: Шевченко - справедливий тренер

Віктор Коваленко: Шевченко - справедливий тренер

Укрінформ
Півзахиснику футбольної збірної України Віктору Коваленку дуже приємно те, що в нього вірить головний тренер національної команди Андрій Шевченко.

Про це 20-річний гравець розповів під час діалогу з уболівальниками, організованого ФФУ у соцмережах. 

"Приємно, що тренер збірної України у мене вірить, тому хочеться демонструвати свої найкращі якості на футбольному полі та виправдовувати його довіру. Шевченко - дуже хороша людина і друг. З ним приємно спілкуватися як з тренером, він завжди все спокійно пояснює. Щоправда, може іноді і нагримати, але він - справедливий тренер", - вважає футболіст.

Коваленко упевнений, що ще надовго затримається у "Шахтарі", а вже потім виступатиме у складі оного з грандів європейського футболу.  

"Нині я навіть не думаю про інші команди, бо граю у хорошому клубі. Упевнений, що затримаюся тут надовго. Моя футбольна мрія - виступати на високому рівні і допомагати клубу та збірній вигравати серйозні трофеї. А коли все ж таки прийде час, хотілося б піти до команди, яка є грандом європейського футболу. Мені подобаються іспанська Ла Ліга, Серія А, англійська Прем’єр-ліга. Щось одне виокремити не можу", - сказав хавбек.

Нагадаємо, уродженець Херсона Віктор Коваленко виступає за "дорослу" команду "Шахтаря" з 2013 року (27 матчів, 2 голи). За збірну Україну нинішнього року він провів 10 поєдинків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-