У Німеччині схвалили реформу спорту

У Німеччині схвалили реформу спорту

Укрінформ
Німецький олімпійський спортивний союз (DOSB) схвалив проведення реформи в спорті. На загальних зборах у Магдебурзі в суботу за неї проголосувало 433 члени союзу, проти - один, ще п'ять осіб утрималися.

Про це повідомляє DW.

Зазначається, що мета реформи на довгострокову перспективу - здобуття німецькими спортсменами більшої кількості медалей на олімпіадах і чемпіонатах світу.

Реформа передбачає розподіл видів спорту і спортклубів на три групи у рамках спеціальної системи аналізу їх потенціалу, а також прогноз результатів на кілька років вперед, пояснює dpa. Нові заходи включають, зокрема, надання тренерам більш захищених контрактів і адекватних винагород, посилення складу спеціалістів, які працюють у сфері спорту вищих досягнень.

У прийнятому на зборах DOSB документі також йдеться про реструктуризацію системи спортклубів, що мають статус опорних пунктів олімпійської підготовки, і диференційований підхід до різних дисциплін. Перспективніші спортивні союзи при цьому отримуватимуть більше грошей, пише агентство спортивної інформації SID.

2017 і 2018 років визначені як перехідні для реалізації реформи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-