Ребров: В групі ЛЧ ми жодного матчу не програли вчисту

Ребров: В групі ЛЧ ми жодного матчу не програли вчисту

Укрінформ
Київське "Динамо" втратило шанси залишитися в єврокубках, але збирається з честю залишити Лігу чемпіонів УЄФА, перемігши вдома турецький "Бешикташ".

В інтерв'ю UEFA.com головний тренер "біло-синіх" Сергій Ребров відзначив, що в нинішній Лізі чемпіонв його молода команда "жодного матчу не програла вчисту". 

"У матчі з "Бешикташем" ми гратимемо за честь "Динамо" й України. Крім цього, кожен гравець має показати своє бажання виступати в нашому клубі. Звичайно, наш результат нікого не влаштовує, проте це великий досвід. Ми виступили невдало - визнаю. але я вважаю, що ми жодного матчу не програли, що називається, вчисту. Гравці не реалізували багато моментів, зробили ряд нехарактерних помилок в обороні, що вкупі з іншими причинами призвело до такого фіналу", - сказав Ребров.

Він також вважає, що за нинішньої ситуації та у перспективі "Динамо" має орієнтуватися на вихованців власної футбольної школи.

"Це вірний шлях. Будь-яку команду треба оновлювати, в тому числі і після успішних періодів. Гравці мають отримувати нову мотивацію, відчувати конкуренцію. Ситуація, що склалася в українському футболі, підштовхує нас більше довіряти власним гравцям. Кілька разів на тиждень я намагаюся залучати дублерів до тренувань першої команди - після матчів взагалі по сім-вісім чоловік. Мені дуже важливо особисто спостерігати за їхнім прогресом, підказувати, що саме я хотів би бачити від них на поле. Я дійсно радий, що за останні два роки ми створили в клубі певну структуру, єдину модель тренувального процесу. Молоді гравці працюють за тією ж програмою, що й перша команда. Ми з самого початку  намагалися вибудувати цю структуру з прицілом на "основу". Людей, які працюють з молодіжними командами, я вибирав особисто", - заявив наставник київського "Динамо".

Турнірне становище у квартеті В Ліги чемпіонів перед заключним 6-м туром, що відбудеться у вівторок, 6 грудня: "Наполі" (Італія) - 8 очок, "Бенфіка" (Португалія) - 8, "Бешикташ" - 7, "Динамо" - 2.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-