У Лізі чемпіонів УЄФА сьогодні стартує п'ятий тур

У Лізі чемпіонів УЄФА сьогодні стартує п'ятий тур

Укрінформ
Матчами у восьми містах Європи у вівторок, 22 листопада, стартує передостанній, п'ятий тур групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Лідер квартету Е французький "Монако" на стадіоні "Луї II" прийматиме футболістів англійського "Тоттенгема", а російський ЦСКА в Москві зустрінеться з німецьким "Байєром" з Леверкузена, повідомляє Укрінформ.

Турнірне становище: "Монако" - 8 очок, "Байєр" - 6, "Тоттенгем" - 4, ЦСКА - 2.

У Дортмунді зійдуться німецька "Боруссія", яка очолює групу F, та чемпіон Польщі варшавська "Легія". У паралельному матчі португальський "Спортинг" гратиме з іспанським грандом мадридським "Реалом".

Турнірне становище: "Боруссія" - 10 очок, "Реал" - 8, "Спортинг" - 3, "Легія" - 1.

Чемпіон Англії "Лестер" вдома протистоятиме бельгійському "Брюгге". В іншому поєдинку квартету G данський "Копенгаген" зіграє з португальським "Порту".

Турнірне становище: "Лестер" - 10 очок, "Порту" - 7, "Копенгаген" - 5, "Брюгге" - 0.

У групі Н колишній клуб українця Євгена Коноплянки іспанська "Севілья" прийматиме італійський "Ювентус" з Турина, а чемпіон Хорватії загребське "Динамо" зустрінеться з французьким "Ліоном".

Турнірне становище: "Севілья" - 10 очок, "Ювентус" - 8, "Ліон" - 4, "Динамо" - 0.

Київське "Динамо" матч 5-го туру Ліги чемпіонів проведе у середу, 23 листопада, у Неаполі проти італійського "Наполі". В іншому поєдинку квартету В турецький "Бешикташ" у Стамбулі зіграє з португальською "Бенфікою".

Турнірне становище: "Бенфіка" - 7 очок, "Наполі" - 7, "Бешикташ" - 6, "Динамо" - 1.

Фото: ©UEFA.com.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-