Португалець Санчеш став кращим молодим футболістом Європи

Португалець Санчеш став кращим молодим футболістом Європи

Укрінформ
19-річний хавбек мюнхенської "Баварії" та національної збірної Португалії Ренату Санчеш став володарем премії кращому молодому футболісту Європи Golden Boy Tuttosport 2016.

За підсумками голосування піренеєць випередив форвардів англійського "Манчестер Юнайтед" Маркуса Рашфорда та свого одноклубника з "Баварії" Кінгслі Комана, повідомляє сайт Tuttosport

"Я щасливий, оскільки ця нагорода має для мене величезне значення. Однак мені ще треба багато чого навчитися у футболі, аби стати таким майстром, як, наприклад, Відаль, Хабі, Тьягу або Кімміх. Присвячую Golden Boy моїй сім'ї і хочу виграти з "Баварією" Лігу чемпіонів", - сказав Ренату Санчеш, який провів шість матчів на переможному для Португалії Євро-2016.

Усього в списку претендентів на Golden Boy 2016 було 40 футболістів, у тому числі півзахисник донецького "Шахтаря" Віктор Коваленко.

Додамо, щорічну премію Golden Boy засновано 2003 року. Вона вручається найкращому футболісту віком до 21-го року, який виступає у Європі. У 2015-му володарем нагороди став форвард "Манчестер Юнайтед" та збірної Франції Антоні Мартіаль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-