Ребров: Після

Ребров: Після "Чорноморця" хочемо реабілітуватися у грі з "Бенфікою"

Укрінформ
Головний тренер футболістів київського "Динамо" Сергій Ребров на традиційній прес-конференції поділився думками про матч Ліги чемпіонів проти "Бенфіки", який відбудеться у середу.

Наставник киян зазначив, що його команда налаштована реабілітуватися після осічки в Одесі у грі чемпіонату України, повідомляє Укрінформ.

"Після закінчення матчу чеміонату України з "Чорноморцем" хлопці не розуміли, чому так сталося, чому втратили два важливих очки на останніх секундах. Ми розібрали причини цієї осічки. Зараз хлопці горять бажанням реабілітуватися в очах уболівальників і своїх очах. Сподіваюся, ми гідно вийдемо з нинішнього психолологічного стану. Виходили і не з таких ситаацый. Для "Динамо" нічого не втрачено ні в одному з турнірів", - сказав Ребров.

Він також підкреслив, що "Бенфіка" була й залишається сильним суперником.

"Бенфіка" - найкраща команда Португалії. Так, у них змінилися футболісти, але структура гри залишилася. А скільки саме очок ми заробимо у грі з португальцями, залежить лише від нас", - заявив тренер.

Нагадаємо, поєдинок 3-го туру групового етапу Ліги ченмпіонов УЄФА "Динамо" - "Бенфіка" відбудеться на НСК "Олімпійський" у середу, 19 жовтня. Початок - о 21.45.

Становище у групі В ЛЧ: "Наполі" (Італія) - 6 очок, "Бешикташ" (Туреччина) - 2, "Динамо" - 1, "Бенфіка" - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-